Požíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití toho e-shopu. Pokud budete pokračovat v prohlížení, s použitím cookies souhlasíte.

Ověřeno zákazníky Heureka Bushcraftshop

NOVINKY

arr3Den dopravy ZDARMA je tu!I letos pro Vás máme jedno příjemné předvánoční překvapení, které Vám a Vaší peněžence zpříjemní... arr3NOVINKY pro rok 2015Výstava plná inspirace IWA 2015 Minulý víkend jsme navštívili přední světový veletrh pro lovecké... arr3První kamenný BUSHCRAFT shop v ČR OTEVŘEN Konečně je to tu, první Bushcraft krám OTEVŘEN… Je hodně prodejen a kamenných obchodů, ale v jaké... arr3Osobní odběry v rámci DPD ParcelShopAbychom Vám ještě více zpříjemnili nakupování v BUSHCRAFT shopu zavedli jsme možnost vyzvednutí Vaší... arr3Doprava na SLOVENSKO od 5.75 EURZLEVNILI JSME CENU DOPRAVY NA SLOVENSKO Protože chceme našim slovenským zákazníkům nabídnout... arr3100% zákazníků doporučuje náš obchod Děkujeme za podporu a důvěru, kterou v nás vkládáte. Věřte, že nás to velmi těší a posunuje dál v... arr3Novinky z naší dílnyZ vlastních zkušeností jsme zjistili co nám chybí a bez čeho se neobejdeme. A tak vznikli nějaké... arr3ZAKLÁDÁME PRVNÍ BUSHCRAFT ODDÍL PRO DĚTI! Protože je nový rok a každý má spoustu předsevzetí, také jsme si jedno dali. Rozhodli jsme se, že...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 279,00 Kč (10,53 EUR)
skladem
Vaše cena 1 100,00 Kč (41,51 EUR)
skladem
Vaše cena 139,00 Kč (5,25 EUR)
skladem

» Heureka hodnocení

Přidáno: 14.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Široký sortiment kvalitních produktů nejen na přežití.

 

Přidáno: 14.01.2017

Zek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

kvalitní zboží

 

Přidáno: 13.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kvalitní zboží, perfektní obsluha, skvělý obchod...

Pro:

pěkný obchod s pěkným vybavením, vědí co prodávají, většinu zboží také sami používají

Proti:

do Šumperku se dostanu většinou jen o víkendu :-)

 

Přidáno: 08.01.2017

kajdič

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace se zákazníkem. Vycházejí vstříc.

 

 

Přidáno: 04.01.2017

Brina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud hledáte dobré vybavení do přírody, jste tu správně ;-)

P.S.: Obecně pokud má e-shop nějaké omezení provozu, jako zákazník uvítám nějakou informaci o něm, např. o Vánocích od - do nebudeme vyřizovat objednávky, své zboží objednané v daném termínu očekávejte nejdříve x.x.2017

Pro:

velký výběr
personál, který ví co prodává
vlastní recenze zboží (výhody i nevýhody, člověk pak ví, do čeho jde)

 

Přidáno: 04.01.2017

Richie73

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Mimo drobnosti, že mi napoprvé dorazilo zboží někoho jiného, nemám žádnou výtku. Ale když bylo před dovolenou, tak pozornost klesá :) Ale náprava byla na české poměry bleskova.

 

Přidáno: 02.01.2017

Miroslav

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstřícné, rychlé jednání (i v době Vánoc) a kvalitně zabalené zboží.

Pro:

Produkty, které nejsou u nás tolik rozšířené, za rozumné ceny i s marží a clem (Buffalo, Klean Kanteen, Helly Hansen old-schoolové mikiny/bundy)...

Proti:

Jako UX designér vnímám nadbytečné užití avizované recenze u každého produktu, přičemž zdaleka ne každý takovou recenzi má. Je to škoda, protože recenze jsou jinak velmi povedené a dýchají až "komunitním" dojmem. Neapeluji na to recenzovat všechny produkty, ale u těch, které recenzi nemají, zmíněný hyperlink odebrat. Stejně tak jsou na e-shopu další UX slabiny, kterých mi vzhledem ke kvalitě obchodu přijde škoda. Některé jsou spíše nedotaženosti a vzhledem k přemíře špatných e-shopů mi přijde škoda BC shop nedotáhnout - je z těch lepších. :)

 

Přidáno: 02.01.2017

minimatys

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

určitě doporučuji !

Pro:

Kvalitní vybavení do přírody i za nižší ceny.

 

Přidáno: 28.12.2016

Vašek Svoboda

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Prolezl jsem více takto outdorově a horolezecky zaměřených prodejen, ale co jsem sehnal tady, to jsem jinde neobjevil. Byl jsem se podívat do prodejny osobně a po tý dobrý zkušenosti se tam vracím. Co kupuju, tak mám potřebu zkonzultovat, prohlédnout si a často mne překvapilo, že to co jsem si vyhlídl na netu, bylo v realu ještě lepší než jsem měl svojí představu (dojem z matroše). Jednoznačně doporučuju, tady se vyplatí utratit.

Pro:

Zasvěcení poradci, praktikující buškrafťáci
(dobře se ti Tomášové vyznaj)

 

Přidáno: 27.12.2016

misheeck

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kraken byl vypuštěn!:-)

Pro:

Bushcraft:)
Supašop!!!

Proti:

Ceny Fjällräven:)

 

 

OGY4Z