Požíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití toho e-shopu. Pokud budete pokračovat v prohlížení, s použitím cookies souhlasíte.

Ověřeno zákazníky Heureka Bushcraftshop

NOVINKY

arr3Den dopravy ZDARMA je tu!I letos pro Vás máme jedno příjemné předvánoční překvapení, které Vám a Vaší peněžence zpříjemní... arr3NOVINKY pro rok 2015Výstava plná inspirace IWA 2015 Minulý víkend jsme navštívili přední světový veletrh pro lovecké... arr3První kamenný BUSHCRAFT shop v ČR OTEVŘEN Konečně je to tu, první Bushcraft krám OTEVŘEN… Je hodně prodejen a kamenných obchodů, ale v jaké... arr3Osobní odběry v rámci DPD ParcelShopAbychom Vám ještě více zpříjemnili nakupování v BUSHCRAFT shopu zavedli jsme možnost vyzvednutí Vaší... arr3Doprava na SLOVENSKO od 5.75 EURZLEVNILI JSME CENU DOPRAVY NA SLOVENSKO Protože chceme našim slovenským zákazníkům nabídnout... arr3100% zákazníků doporučuje náš obchod Děkujeme za podporu a důvěru, kterou v nás vkládáte. Věřte, že nás to velmi těší a posunuje dál v... arr3Novinky z naší dílnyZ vlastních zkušeností jsme zjistili co nám chybí a bez čeho se neobejdeme. A tak vznikli nějaké... arr3ZAKLÁDÁME PRVNÍ BUSHCRAFT ODDÍL PRO DĚTI! Protože je nový rok a každý má spoustu předsevzetí, také jsme si jedno dali. Rozhodli jsme se, že...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 270,00 Kč (10,19 EUR)
skladem
Vaše cena 269,00 Kč (10,15 EUR)
skladem
Vaše cena 190,00 Kč (7,17 EUR)
skladem

» Heureka hodnocení

Přidáno: 22.01.2017

Milena

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

kvalitu za dobrou cenu

 

Přidáno: 22.01.2017

Kuba K.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost.

Pro:

Zkrátka a dobře obchod nabízí věci, které mají sami odzkoušené. Velice to na mě zapůsobilo. Je doba, kdy se každý žene za ziskem a přehlíží použitelnost a smysl "svých výrobků". Tento obchod však dělá své řemeslo poctivě. Na dotaz hbitě reagují a hlavně odpověď je vždy promyšlená. Je vidět a cítit, že tomu opravdu rozumí. Určitě nakoupím znovu a rád.

Proti:

Tento obchod nemá slabiny. Když nepoleví v tom co dělají, určitě to tak zůstane :)

 

Přidáno: 22.01.2017

Roman

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji. Dodali perfektně a kompetentně poradili s výrobkem. Super obchod.

Pro:

kompetence a prakticka znalost prodavaneho zbozi

 

Přidáno: 14.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Široký sortiment kvalitních produktů nejen na přežití.

 

Přidáno: 14.01.2017

Zek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

kvalitní zboží

 

Přidáno: 13.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kvalitní zboží, perfektní obsluha, skvělý obchod...

Pro:

pěkný obchod s pěkným vybavením, vědí co prodávají, většinu zboží také sami používají

Proti:

do Šumperku se dostanu většinou jen o víkendu :-)

 

Přidáno: 08.01.2017

kajdič

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace se zákazníkem. Vycházejí vstříc.

 

 

Přidáno: 04.01.2017

Brina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud hledáte dobré vybavení do přírody, jste tu správně ;-)

P.S.: Obecně pokud má e-shop nějaké omezení provozu, jako zákazník uvítám nějakou informaci o něm, např. o Vánocích od - do nebudeme vyřizovat objednávky, své zboží objednané v daném termínu očekávejte nejdříve x.x.2017

Pro:

velký výběr
personál, který ví co prodává
vlastní recenze zboží (výhody i nevýhody, člověk pak ví, do čeho jde)

 

Přidáno: 04.01.2017

Richie73

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Mimo drobnosti, že mi napoprvé dorazilo zboží někoho jiného, nemám žádnou výtku. Ale když bylo před dovolenou, tak pozornost klesá :) Ale náprava byla na české poměry bleskova.

 

Přidáno: 02.01.2017

Miroslav

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstřícné, rychlé jednání (i v době Vánoc) a kvalitně zabalené zboží.

Pro:

Produkty, které nejsou u nás tolik rozšířené, za rozumné ceny i s marží a clem (Buffalo, Klean Kanteen, Helly Hansen old-schoolové mikiny/bundy)...

Proti:

Jako UX designér vnímám nadbytečné užití avizované recenze u každého produktu, přičemž zdaleka ne každý takovou recenzi má. Je to škoda, protože recenze jsou jinak velmi povedené a dýchají až "komunitním" dojmem. Neapeluji na to recenzovat všechny produkty, ale u těch, které recenzi nemají, zmíněný hyperlink odebrat. Stejně tak jsou na e-shopu další UX slabiny, kterých mi vzhledem ke kvalitě obchodu přijde škoda. Některé jsou spíše nedotaženosti a vzhledem k přemíře špatných e-shopů mi přijde škoda BC shop nedotáhnout - je z těch lepších. :)

 

 

MTQ1YWV