Nůž HELLE Varg

Kód: C381137008
Značka: Helle
2 490 Kč 2 058 Kč bez DPH
Vyprodáno

 Délka čepele: 80 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.

Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození. 

Helle knives jsou velmi vhodné jak pro jemné řezání a krájení, tak také zastanou nejnáročnější práci při zpracování dřeva a potravin. 

Technické parametry:

Rukojeť: březový nádor
Délka: 190 mm
Čepel: třívrstvý sendvič
Délka čepele: 80 mm
Síla čepele: 3mm
Pouzdro: hovězí kůže
Váha nože: 100g.

Vyrobeno v Norsku

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože s pevnou čepelí
Záruka: 2 roky
Značka: Helle
Typ: Lovecké, Rybářské, Turistické
Materiál čepele: Laminovaná, Nerezová ocel
Materiál rukojeti: Dřevo, Bříza
Materiál pouzdra: Hovězí kůže
Celková délka: 151 mm - 250 mm
Délka čepele: do 100 mm
Výbava: Nůž
#sizes_table#: hidden 
Barva rukojeti: Natural
Hmotnost: 101 g - 200 g
Konstrukce: Trn
Přesná celková délka: 190
Přesná délka čepele: 80
Přesná hmotnost: 100

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Helle_Logo

Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.

Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.