Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

arr3Dny dopravy ZDARMA jsou tu!I letos pro Vás máme jedno příjemné předvánoční překvapení, které Vám a Vaší peněžence zpříjemní... arr3NOVINKY pro rok 2015Výstava plná inspirace IWA 2015 Minulý víkend jsme navštívili přední světový veletrh pro lovecké... arr3První kamenný BUSHCRAFT shop v ČR OTEVŘEN Konečně je to tu, první Bushcraft krám OTEVŘEN… Je hodně prodejen a kamenných obchodů, ale v jaké... arr3Osobní odběry v rámci DPD ParcelShopAbychom Vám ještě více zpříjemnili nakupování v BUSHCRAFT shopu zavedli jsme možnost vyzvednutí Vaší... arr3Doprava na SLOVENSKO od 5.75 EURZLEVNILI JSME CENU DOPRAVY NA SLOVENSKO Protože chceme našim slovenským zákazníkům nabídnout... arr3100% zákazníků doporučuje náš obchod Děkujeme za podporu a důvěru, kterou v nás vkládáte. Věřte, že nás to velmi těší a posunuje dál v... arr3Novinky z naší dílnyZ vlastních zkušeností jsme zjistili co nám chybí a bez čeho se neobejdeme. A tak vznikli nějaké... arr3ZAKLÁDÁME PRVNÍ BUSHCRAFT ODDÍL PRO DĚTI! Protože je nový rok a každý má spoustu předsevzetí, také jsme si jedno dali. Rozhodli jsme se, že...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 990,00 Kč (41,58 €)
skladem
Vaše cena 279,00 Kč (11,72 €)
skladem
Vaše cena 4 360,00 Kč (183,12 €)
skladem

O nás » Heureka hodnocení
Recenze

Děkujeme za všechny vaše recenze a zpětnou vazbu.
Pomáhá nám vyvíjet se, zlepšovat a posouvat e-shop vpřed.

Přidáno: 04.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení objednávky
Zboží vlastní produkce

 

Přidáno: 03.12.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ultra skvele specializovany obchod pro "zálesáky" s kompetentnim a zkusenym clovekem, srdcarem, ktery kdyz radi..tak vi o cem mluvi .
Oni si sami veci testuji, navrhujii
I kdyz se specializuji tak maji bohaty vyber zbozi

Proti:

nevyhoda me nenapada

 

Přidáno: 02.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobra komunikace,rychlost dodani
Slusny vyber zbozi

 

Přidáno: 02.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta

Vše bez problému..

 

 

Přidáno: 02.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé vyřízení objednávky

 

Přidáno: 27.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku

Pro:

Dobrý výběr i pro náročné
Žádné šunty

 

Přidáno: 26.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nejlepši zbozi vy to mate.
Dekuju

 

 

Přidáno: 26.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Very good choice and good prices. I really like it!

 

 

Přidáno: 26.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Profíci na svém místě!!! Za mě naprostá spokojenost, velký výběr kvalitního zboží. Doporučuji koho znám. Za naši rodinu - nakupujeme pouze v Bushcraftu !!! Kraken a jeho parta TOP!

 

 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vždy naprosto bez problémů, vše doručeno včas a v pořádku (již po několikáté) a pozitivně hodnotím odesílání přes PPL (s jejich řidiči je alespoň vždy domluva)

 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé jednání

 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

So službami obchodu ako aj s komunikáciou absolútna spokojnosť.
Dávam však obchodu na zváženie ďaľšiu spoluprácu so Slovenskou poštou, ktorá nie je schopná zásielku doručiť ani za 11 dní. A na pošte mi bolo povedané, že ani tak skoro nebude, lebo nemajú autá ani ľudí.

 

 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

rychlé a vtipné vyřízení objednávky

 

 

Přidáno: 20.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta

Dlouhá expediční doba

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, díky za Vaše hodnocení, mrzí mě, že jste prozatím neobdržel objednané zboží. Emailem jsme Vás však informovali o momentální nedostupnosti jedné z položek s tím, že je možné zvolit náhradní barevnou variantu. Budeme Vás znovu kontaktovat telefonicky ať to dotáhneme k Vaší spokojenosti :-)
 

Přidáno: 18.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

široká nabídka
dobré ceny

Pro:

široká nabídka

Proti:

nemá více poboček