Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací


Úvod » NOŽE | Sériová výroba » Nůž BRISA Nesmuk 125 - Green Micarta


        

Nůž BRISA Nesmuk 125 - Green Micarta

novinka

není skladem

 

Dostupnost: VYPRODÁNO - Nechte se upozornit hlídacím psem
Číslo produktu: BRISA-247
Výrobce: BRISA
Vaše cena bez DPH: 2 471,07 Kč (103,79 €)
Vaše cena s DPH (21 %):
2 990,00 Kč (125,58 €)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Popis produktu

Nůž BRISA Nesmuk 125 - Green Micarta

Nůž Brisa Nessmuk byl vyvinut tak, aby zdědil vlastnosti původního nože George Washingtona Searse, ale přesto by poskytoval moderní vzhled a dojem.

Nůž je vynikajícím nástrojem na sekání dřeva nebo jen jako pomocník na přípravu vašich pokrmů v přírodě. Uhlíková ocel 80CrV2 v Nessmuku skutečně plně využívá svůj potenciál.

  • Celková délka: 235 mm
  • Délka čepele: 125 mm
  • Tloušťka čepele: 3,5 mm
  • Šířka čepele: 26 - 35 mm
  • Ocel: 80CrV2
  • Rukojeť: Micarta
  • Pouzdro: Ano
  • Výbrus: Scandi

Vyrobeno ve Finsku
Záruka 24 měsíců

BRISA SINCE 1995

Historie značky BRISA se začala psát při setkání dvou lidí, rozdílných povah a přístupů. Jeden inovativní a energický (symbol čepele nože) a druhý klidný a rozvážný (symbol pouzdra nože). 

Celé to však začalo na zamrzlém ježeře, kdy se snažili vytvořit ideální ocel pro brusle. Znalost problematiky materiálů, jeho zpracování, znalost vlastností se však postupně prohloubila nejen do výroby nožů pro brusle, ale k samotné výrobě finských nožů PUUKKO, které se dnes těší veliké oblibě po celém světě.

Trapper, vůbec první nůž Brisa, se objevil na konci 90. let a dodnes zůstává celosvětově úspěšným modelem, díky své kombinaci inteligentního designu, odolných materiálů a tradičního finského řemesla.
Současně nastavil laťku vysoko pro všechny budoucí modely nožů a zaručuje, že se na nůž Brisa můžete vždy spolehnout.

 

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: