Požíváme cookies, pokud budete pokračovat v prohlížení, s použitím cookies souhlasíte.

Ověřeno zákazníky Heureka Bushcraftshop

NOVINKY

arr3Dny dopravy ZDARMA jsou tu!I letos pro Vás máme jedno příjemné předvánoční překvapení, které Vám a Vaší peněžence zpříjemní... arr3NOVINKY pro rok 2015Výstava plná inspirace IWA 2015 Minulý víkend jsme navštívili přední světový veletrh pro lovecké... arr3První kamenný BUSHCRAFT shop v ČR OTEVŘEN Konečně je to tu, první Bushcraft krám OTEVŘEN… Je hodně prodejen a kamenných obchodů, ale v jaké... arr3Osobní odběry v rámci DPD ParcelShopAbychom Vám ještě více zpříjemnili nakupování v BUSHCRAFT shopu zavedli jsme možnost vyzvednutí Vaší... arr3Doprava na SLOVENSKO od 5.75 EURZLEVNILI JSME CENU DOPRAVY NA SLOVENSKO Protože chceme našim slovenským zákazníkům nabídnout... arr3100% zákazníků doporučuje náš obchod Děkujeme za podporu a důvěru, kterou v nás vkládáte. Věřte, že nás to velmi těší a posunuje dál v... arr3Novinky z naší dílnyZ vlastních zkušeností jsme zjistili co nám chybí a bez čeho se neobejdeme. A tak vznikli nějaké... arr3ZAKLÁDÁME PRVNÍ BUSHCRAFT ODDÍL PRO DĚTI! Protože je nový rok a každý má spoustu předsevzetí, také jsme si jedno dali. Rozhodli jsme se, že...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 990,00 Kč (39,60 EUR)
skladem
Vaše cena 199,00 Kč (7,96 EUR)
skladem
Vaše cena 289,00 Kč (11,56 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Tomáši Jurkovi, se sídlem Myslbekova 1136/5, 787 01, Šumperk, identifikační číslo: 75845245, zapsané v obchodním rejstříku vedeném při MěÚ v Šumperku, č.j.: MUSP/85696, Ev. č.: 380901-992815 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů