Nůž HELLE Harding

Kód: C381190010
Značka: Helle
3 790 Kč 3 132 Kč bez DPH
Skladem v eshopu (2 ks)
Můžeme doručit do:
5.3.2024

Trojitá laminovaná nerezová ocel. Délka čepele: 100mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.

Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození. 

Helle knives jsou velmi vhodné jak pro jemné řezání a krájení, tak také zastanou nejnáročnější práci při zpracování dřeva a potravin. 

Technické parametry:

Rukojeť: březovýnádor, kůže a tmavý ořech
Délka: 210mm
Čepel: Trojitá laminovaná nerezová ocel
Délka čepele: 100mm
Síla čepele: 3,1mm
Pouzdro: hovězí kůže
Váha nože: 104g.

Vyrobeno v Norsku

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože s pevnou čepelí, Nože s natural rukojetí, Nerezové nože, Nože s pouzdrem z hovězí kůže, Nože s dřevěnou rukojetí, Bushcraft nože, Outdoorové nože, Turistické nože, Nože s pevnou čepelí Helle, Nože Helle
Záruka: 2 roky
Značka: Helle
Typ: Bushcraft, Outdoorové, Turistické
Materiál čepele: Laminovaná, Nerezová ocel
Materiál rukojeti: Dřevo
Materiál pouzdra: Hovězí kůže
Celková délka: 151 mm - 250 mm
Délka čepele: do 100 mm
Výbava: Nůž
#sizes_table#: hidden 
Barva rukojeti: Natural
Hmotnost: 101 g - 200 g
Konstrukce: Trn
Přesná celková délka: 210
Přesná délka čepele: 100
Přesná hmotnost: 104

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Helle_Logo

Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.

Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.